Новини, які порадують кожного клієнта Банку Альянс

Новини, які порадують кожного клієнта Банку Альянс
19 Сентября 2018

Іноді трапляється так, що дорогу річ треба придбати терміново, й часу на поступове відкладання грошей зовсім немає. Тоді єдиним виходом із ситуації є кредит, але це не повинно вас лякати. Якщо грамотно підійти до придбання товару чи послуги за допомогою кредиту, Ви можете значно спростити собі життя. Кредит також не означає марнотратство, адже з його допомогою можна навіть заощадити.

 

Переваги споживчих кредитів


Споживчий кредит – це доволі простий спосіб задовольнити будь-які ваші потреби:


  • Його дуже легко отримати в банку.

  • Потрібен тільки мінімальний пакет документації.

 

Головний плюс такого кредиту в тому, що ви маєте можливість значно зекономити на інфляції. Через швидкий ріст цін до того моменту, як ви встигнете накопичити грошей на покупку, ціна товару може підскочити у два і навіть більше разів. Таким чином, більш економічно вигідно буде сплатити відсотки за користування кредитом, аніж майбутню величезну вартість бажаного продукту.

 

Переваги іпотечного кредиту


Іпотечний кредит іноді є єдиним способом покращити житлові умови, бо інакше накопичення на придбання квартири може зайняти роки. До того ж протягом усього періоду вам імовірніше довелось би сплачувати за зйомну квартиру, а це вже зайві невиправдані витрати.

 

Основні плюси іпотеки:


  • Швидке отримання кредиту.

  • Ви стаєте безпосереднім власником житлового приміщення.

  • Термін погашення зазвичай досить довгий, тому вам вдасться встигати накопичувати необхідну суму грошей.

 

Доволі часто банки пропонують молодим сім’ям пільгові умови кредиту, які передбачають менший відсоток та зовсім незначний перший внесок. Також частина сплачених процентів за іпотекою повертається завдяки податковій знижці.

 

Досить часто люди з побоюванням ставляться до іпотечних кредитів, адже вартість їх зовсім не мала. Дійсно, ризик присутній завжди, який би вид кредиту ви не обрали. Однак, якщо ви маєте добре оплачувану постійну роботу й підібрали надійний банк для співпраці, ймовірність ризику дуже сильно мінімізується.

 

Так, Банк Альянс, наприклад, пропонує одні з найбільш вигідних іпотечних умов серед інших комерційних установ. Цим і пояснюється постійний приріст клієнтської бази та відкриття нових філіалів. Варто також згадати, що нещодавно банк став членом Європейської Бізнес Асоціації, що ще більше підтверджує його надійність і високу якість послуг, які пропонуються клієнтам.

 

Джерело: bankalliance.ua

Короткая ссылка на новость: http://frendid.com/~DNUF0