Інсектицид Моспілан. Препарат від садових шкідників

Інсектицид Моспілан. Препарат від садових шкідників
22 Апреля 2019

«Вони» - городні шкідники, побутові комахи, на боротьбу з якими щорічно витрачаються мільйони доларів. 99% людей, что зіткнуліся з ними на ділянці або у власному будинку, готові заплатити за те, щоб від них позбутися.

Моспілан - системно-контактний інсектицид широкого спектра дії, призначений для боротьби з жорсткокрилими, клопами, рівнокрилими, двокрилими й прямокрилими. Придбати цей препарат можна в компанії "vseroste". Адреса сайту - vseroste.com.ua. Тут можна оформити замовлення і замовити доставку.

Переваги препарату Моспілан:

- Зберігає свою ефективність навіть при високих температурах;
- Володіє системними й трансламінарними діями;
- Має тривалий період захисної дії.

Період захисної дії препарату Моспілан: не менше 7 діб при обробці по вегетації, при протравлюванні - протягом місяця після обробки.

Вибірковість: практично не небезпечний для бджіл та джмелів.

Фітотоксичність препарату Моспілан

Препарат Моспілан нетоксичні для рослин в рекомендованих нормах витрати. При дотриманні регламентів! При застосуванні культурні рослини виявляють досить високий рівень толерантності до препарату.

Сумісність препарату Моспілан з іншими пестицидами

Препарат Моспілан сумісний з більшістю застосовуваного пестицидів, за винятком сильнощелочних.

Рекомендації по проведенню обробок препаратом Моспілан

Обробка рослин і патенти проводити в ранкові та вечірні години, припустимо проведення їх вдень ​​в сонячну, прохолодну погоду, при швідкості вітру не більше ніж 4-5 м/с.

Регулярно обприскуючі й обробляючи дерева, винний нашкодив кореневій системі, але проте гарантовано позбудетеся від комах шкідників. Кора, листя, гілки не вступають в контакт з препаратом, крім того, речовина нетоксична для людини й навіть якщо потрапила всередину, то це не зашкодить.

Переваги препарату:

- Ефективність. Ефективність інсектициди марки «Моспілан» ідентичні показники аналогічних, але більш дорогих продуктів.
- IV клас безпеки. При виробництві інсектицидів використовується речовина локальної дії. Це дозволяє зробити продукцію цілком безпечною для людини й домашніх тварин.
- Інсектициди «Моспілан» зареєстровані в Міністерстві охорони здоров'я України.
- Сертифікований продукт. Якість, надійність и дієвість продукції марки підтверджуються сертифікатами.
- Легкість використання.
- Зручність зберігання. Мають тривалий термін придатності і не втрачають споживчих властивостей в процесі зберігання при температурі від 0 до +40 градусів.
- Естетичний зовнішній вигляд упакованого товару.

Короткая ссылка на новость: http://frendid.com/~vhAA9